Tanulóink sikerei

 

Az első osztály a 2023/2024-es tanév második félévében csatlakozott a Zöld Őr Környezetvédelmi Programhoz Harangozó Zsófia tanító néni vezetésével.

Februárban a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola rajzpályázatot hirdetett a programban részt vevő óvodák és iskolák gyermekei részére. A pályázat témája: az itthon telelő madaraink védelme, táplálása. A pályázat címe: "Madárváró rajzpályázat".

A rajzpályázatra több mint százötven pályamunka érkezett be az országból. Iskolánkból Török Alíz Fanni, Ungor Levente és Terjéki Marcell alkotásai részesültek díjazásban. A díjátadón a gyermekek személyesen is részt vettek. Az ünnepség díszvendége Varga Tamás, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestere volt.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy tanítványaink ilyen sikeresek voltak a pályázaton. 

Ezúton is gratulálunk nekik és Zsófi néninek! 

Képek ITT.


 Gyapjas Kristóf 7. osztályos diákunk 2022 őszén Budapesten a Szeged és a MAFC elleni kosárlabda tornán a csapat legértékesebb játékosa (MVP) 41 dobott ponttal. 

Szertettel gratulálunk, további sok sikert kívánunk.


Gyapjas Kristóf 7 éves kora óta kosárlabdázik, először a Tiszakécske csapatában.
A 2020/2021-es szezont a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klubnál kezdte, 2022-től a Szolnoki Sportcentrum Kosárlabda Akadémiáján játszik.
2022. tavaszán beválogatták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei U12-es Kosárlabda válogatottba, ahol a Kelet- Magyaroroszági Regionális döntőben csapatával a 3. helyezést érték el.