Hagyományőrző témahét

Weigel Harri segítségével kipróbálták fiataljaink a kovácsok nehéz munkáját. További képek a képre kattintva.

Szüret a könyvtárban: Szüreti dalokat énekeltünk, szüreti hagyományokkal ismerkedtünk, és stílusosan szőlőcukrot kaptak a gyerekek, és a produktum egy nagy szőlőfürt. További képek a képre kattintva.

Fazekas Béla fafaragó munkáit tekintettük meg Jászkarajenőn. További képek a képre kattintva.

Grillázs, égetett cukorcsodák készítésében segítettek diákjaink Terjéki Ágostonné Ildikónak. Köszönjük a szülőknek a beküldött diót, Ildikónak a gondos, kitartó munkát. Ani néninek, Tündi néninek, Edit néninek és Evelinnek a segítségét és a türelmét a hosszúra nyúlt cukortekergetés miatt. További képek a képre kattintva.

Népmesék eredete címmel könyvtári foglalkozást tartott Ica néni és Bea néni az alsó tagozatos tanulóknak hétfőn. További képek a képre kattintva.

Kézi varrás és horgolás megismertetése történt Jászkarajenőn Pálffy Terézia segítségével. További képek a képre kattintva.

Mesefelolvasó verseny a könyvtárban

Köszönet a verseny lebonyolításáért Ica néninek, Gyöngyi néninek, Bea néninek, Petra néninek és a felkészítő tanároknak. Szeretettel gratulálunk a versenyzőknek.

Kovács Miklós, Kossuth-díjjal kitüntetett kékfestő mester műhelyében tettünk látogatást szeptember 23-án. További képek a képre kattintva.

Ismerkedés a korongozással. További képek a képre kattintva.